Johannes Hall – “sovrumsproducent, instrumentalist och sångare”

10149294_10152675885440278_797829418_n

Med få medel gör självlärde Johannes Hall från Göteborg musik under två olika namn; Llah och Hallen. Och för nio månader sedan släppte han sin EP “Välkommen in till Hallen” på Soundcloud.

Vi bad Johannes berätta lite om sina projekt.

LLAH
– Llah är ett soloprojekt där jag gör musik hemma i mitt sovrum, i Lund där jag just nu studerar. Det är även en del av konstnärskollektivet VOLLÏ som nyligen hade sin premiärklubb ”^0||ï” (läs volli) på Kontxt i Malmö. Jag använder mig utav en synth, ett elpiano, trumsamples och en mikrofon.
Musiken är inspirerad av allt och föredrar själv att inte stoppas i något fack, lyssnaren får själv avgöra var denne tycker musiken passar in och på vilket sätt den tilltalar en.

HALLEN
– Parallellt med Llah gör jag även musik under namnet Hallen. Det är oklart varför just två namn har uppstått, men när man lyssnar så kan man höra att musiken skiljer sig aningen. Så två olika namn att uttrycka musiken genom kanske var lägligt.

Vi kan inte säga vad Johannes musik låter som och vi kan inte heller placera in den i en genre, han har en alldeles egen stil och musiken bara är. Den känns ny, tidlös och egen, och den är så bra att vi på Kulturklubben Galej inte vet vad vi ska ta oss till, speciellt “En liten vink”.

In och lyssna på;

Soundcloud: https://soundcloud.com/llah-2
https://soundcloud.com/lillhallen

 

Kulturklubben Galej

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s